Kwaliteit voor een betaalbare prijs
ThuisBouw is een Nederlands bouwbedrijf voor de particuliere markt. ThuisBouw levert alleen casco Bungalows en woonhuizen vanaf EUR 62.900,-. De bouwtijd op locatie bedraagt veelal minder dan 4 werkdagen. ThuisBouw levert hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Al onze casco woningen worden geïsoleerd met 100% natuurlijk isolatiemateriaal. ThuisBouw streeft ernaar om zo milieuvriendelijk als mogelijk uw huis te bouwen. Prefab Bungalows leveren wij in heel Nederland!!
lees meer

Voordelig bouwen

Met trost kunnen wij stellen dat ThuisBouw tot de voordeligste bouwbedrijven van Oost Nederland behoort.

ThuisBouw is een familiebedrijf en kan daardoor zeer voordelig woonhuizen bouwen. Wij hebben geen dure vertegenwoordigers of goed betaalde directieleden. De verkoop wordt gedaan door de heer E.P. van Arragon en de bouw en bouwbegeleiding door zijn oudere broer, de heer P.H. van Arragon. ThuisBouw heeft eigen timmerlieden, welke uw casco woonhuis in de werkplaats voor u op maat maken. Casco plaatsen wij al Bungalows vanaf EUR 62.900,- inclusief BTW.

Vraag snel meer informatie via deze site en u ontvangt per mail enkele offertes van woningen met de bouwbeschrijving. Ook kunt u uw eigen tekening of schets mailen en wij maken voor u een kosteloze prijsindicatie.

Wij leveren onze Prefab Bungalows in heel Nederland!! Daarna bouwt u uw eigen woning zelf af of laat dit doen!

Zelf uw huis bouwen, daar helpt ThuisBouw u graag bij!!