Kwaliteit voor een betaalbare prijs
ThuisBouw is een Nederlands bouwbedrijf voor de particuliere markt. ThuisBouw levert woonhuizen, sleutelklaar, voor een zeer scherpe prijs. ThuisBouw kan uw woonhuis compleet, sleutelklaar opleveren, compleet met 10 zonnepanelen, vanaf € 164.900,- incl btw. De bouwtijd bedraagt veelal minder dan 60 werkdagen. Casco woningen bouwen wij al vanaf € 122.500 inclusief btw. Prefab Bungalows vanaf € 144.900,- incl btw. ThuisBouw levert hoge kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Al onze woningen worden geïsoleerd met 100% natuurlijk isolatiemateriaal. ThuisBouw streeft ernaar om zo milieuvriendelijk als mogelijk uw huis te bouwen. ThuisBouw kan tegen geringe kosten uw huis voorzien van alternatieve, milieuvriendelijke energiebronnen. ThuisBouw bouwt woningen in Midden, Oost en Noord Nederland. Prefab Bungalows leveren wij in heel Nederland!!
lees meer

Voordelig bouwen

Met trost kunnen wij stellen dat ThuisBouw tot de voordeligste bouwbedrijven van Oost Nederland behoort.

ThuisBouw is een familiebedrijf en kan daardoor zeer voordelig woonhuizen bouwen. Wij hebben geen dure vertegenwoordigers of goed betaalde directieleden. De verkoop wordt gedaan door de heer E.P. van Arragon en de bouw en bouwbegeleiding door zijn oudere broer, de heer P.H. van Arragon. ThuisBouw heeft eigen timmerlieden, metselaars en installateurs en die zorgen voor een degelijk en goed geisoleerd woonhuis tegen zeer betaalbare prijzen. Zo bouwen wij al casco woningen vanaf EUR 122.500,- inclusief BTW

Naast het bouwen van traditonele houtskeletbouw woningen, zijn wij ook in staat om Prefab Bungalows te bouwen, welke binnen 1 week op locatie worden geplaatst en bewoonbaar zijn! Prefab Bungalows worden volledig in onze werkplaats gebouwd en komen kant en klaar op locatie aan! De prijzen van deze mobiele woningen beginnen al vanaf EUR 144.900,-. Dit heeft te maken met de efficientere bouwtijd in de werkplaats.

Vraag snel meer informatie via deze site en u ontvangt per mail enkele offertes van woningen met de bouwbeschrijving. Ook kunt u uw eigen tekening of schets mailen en wij maken voor u een kosteloze prijsindicatie.

ThuisBouw bouwt in Midden, Oost en Noord Nederland. Wij leveren onze Prefab Bungalows in heel Nederland!!