Type woningen

Hieronder treft u een overzicht van drie van onze standaard modellen. Andere modellen en indelingen zijn vanzelfsprekend mogelijk. U ziet hier de Bungalow (alles op begane grond), het vrijstaane woonhuis en het woonhuis De Luxe. De drie type woningen worden hieronder nader beschreven.

Bungalow

Het type -Bungalow- is ontworpen voor alle leeftijdscategorien. Deze woning is zeer geschikt voor ouderen en kan als levensloop woning worden gekenmerkt. Alles in uw woonhuis is op de begane grond terug te vinden. De Bungalow is zeer ruim van opzet. Zo heeft onze standaard Bungalow drie slaapkamers, een ruime badkamer en een woonkamer met open keuken. Er zijn vele opties mogelijk en ook de indeling kan naar uw wensen worden aangepast. Een standaard indeling kunt u vinden op deze site, maar ook andere indelingen zijn uiteraard mogelijk.

Hieronder ziet u enkele foto´s van de Bungalow. De foto´s komen niet geheel overeen met de tekening, maar is slechts om u een beeld te geven. Wij bouwen uw Bungalow sleutelklaar al vanaf EUR 164.900,-incl btw. Casco vanaf EUR 122.500,- incl btw

PREFAB BUNGALOWS

Door de enorme vraag naar Bungalows heeft ThuisBouw besloten om voor haar klanten óók prefab Bungalows te gaan bouwen, welke wij in heel Nederland plaatsen. Deze prefab Bungalows worden grotendeels in onze werkplaats in Borculo opgebouwd en op locatie afgemonteerd. Prefab Bungalows hebben een zeer hoge isolatiewaarde, de vloer is volledig geïsoleerd en voorzien van een houten vloer. De buitenwanden zijn standaard van siberisch Lariks, maar het is ook mogelijk om hier ter plaatse een stenen muur omheen te metselen. Prefab Bungalows zijn er al vanaf EUR 144.900,- inclusief plaatsting op de bouwlocatie.

Vrijstaand woonhuis

Dit vrijstaande woonhuis is standaard ruim opgezet en kan op vele manieren worden ingedeeld. Bij de indeling op de site vind u drie slaapkamers op de 1e verdieping, evenals de badkamer. Op de begane grond vind u een hal, separaat toilet, een ruime keuken en grote woonkamer. Onze standaard indeling vind u op onze site terug. Maar u kunt ook uw eigen indeling maken. Dit woonhuis is zeer praktisch van opzet en wordt voor een groot deel in onze werkplaats prefab in elkaar gemonteerd. Uw woonhuis wordt zeer goed geisoleerd en kan binnen 60 dagen worden opgebouwd. Voor prijzen en een exacte beschrijving kunt u hier op de site een offerte downloaden.

Hieronder ziet u enkele foto´s van dit type woonhuis. De foto´s komen niet geheel overeen met de tekening, maar is slechts om u een beeld te geven. Wij bouwen uw vrijstaande woonhuis sleutelklaar al vanaf EUR 184.900,-incl btw.

Vrijstaand woonhuis -de Luxe

Dit vrijstaande woonhuis is standaard ruim opgezet en kan op vele manieren worden ingedeeld. Bij de indeling op de site vind u drie slaapkamers op de 1e verdieping, evenals de badkamer. Op de begane grond vind u een hal, separaat toilet, een ruime keuken en grote woonkamer. Onze standaard indeling vind u op onze site terug. Maar u kunt ook uw eigen indeling maken. Dit woonhuis is zeer praktisch van opzet en wordt voor een groot deel in onze werkplaats prefab in elkaar gemonteerd. Uw woonhuis wordt zeer goed geisoleerd en kan binnen 60 dagen worden opgebouwd.

Vrijstaand woonhuis -de Luxe- is een vrijstaand woonhuis, waarbij het huis ruimer van opzet is als het standaard woonhuis. De indeling van dit woonhuis kunt u verderop terugvinden, evenals de exacte beschrijving en prijsstelling.

Hieronder ziet u enkele foto´s van dit type woonhuis. De foto´s komen niet geheel overeen met de tekening, maar is slechts om u een beeld te geven. Wij bouwen dit luxe woonhuis sleutelklaar al vanaf EUR 209.900,-incl btw.

Moderne woonhuizen

Uiteraard bouwen wij ook moderne, eigentijdse, en door uzelf ontworpen, woonhuizen. U kunt denken aan een Schuurwoning of Notariswoning. Mail ons uw ontwerp en wij sturen u vrijblijvend en kosteloos een prijsindicatie toe. Hier ziet u enkele voorbeelden van moderne vrijstaande woonhuizen en een Bungalow met garage.