Type woningen

Hieronder treft u een overzicht van drie van onze standaard modellen. Andere modellen en indelingen zijn vanzelfsprekend mogelijk. U ziet hier de Bungalow (alles op begane grond), het vrijstaane woonhuis en het woonhuis De Luxe. De drie type woningen worden hieronder nader beschreven.

Bungalow

Het type -Bungalow- is ontworpen voor alle leeftijdscategorien. Deze woning is zeer geschikt voor ouderen en kan als levensloop woning worden gekenmerkt. Alles in uw woonhuis is op de begane grond terug te vinden. De Bungalow is zeer ruim van opzet. Zo heeft onze standaard Bungalow drie slaapkamers, een ruime badkamer en een woonkamer met open keuken. Er zijn vele opties mogelijk en ook de indeling kan naar uw wensen worden aangepast. Een standaard indeling kunt u vinden op deze site, maar ook andere indelingen zijn uiteraard mogelijk.

PREFAB BUNGALOWS- uw Bungalow zelf afbouwen!

ThuisBouw maakt voor u de houskeletbouw buitenwanden en dak voor u. Deze bouwen wij in onze werkplaats en plaatsen wij voor u op locatie in geheel Nederland. De afbouw doet u geheel zelf of laat u doen door een plaatselijk bouwbedrijf of ZZP-er. 

Een casco Bungalow, dit zijn de buitenwanden, de binnenwanden, en het dak (excl dakmateriaal) plaatsen wij in ca 2-3 dagen op locatie. De kosten zijn, afhankelijk van het type woning, vanaf EUR 59.500,- inclusief BTW en plaatsing op locatie!

 

Vrijstaand woonhuis

Dit vrijstaande woonhuis is standaard ruim opgezet en kan op vele manieren worden ingedeeld. Bij de indeling op de site vind u drie slaapkamers op de 1e verdieping, evenals de badkamer. Op de begane grond vind u een hal, separaat toilet, een ruime keuken en grote woonkamer. Onze standaard indeling vind u op onze site terug. Maar u kunt ook uw eigen indeling maken. Dit woonhuis is zeer praktisch van opzet en wordt voor een groot deel in onze werkplaats prefab in elkaar gemonteerd. Uw woonhuis wordt zeer goed geisoleerd en kan binnen 3-4 dagen worden opgebouwd. 

Hieronder ziet u enkele foto´s van dit type woonhuis. De foto´s komen niet geheel overeen met de tekening, maar is slechts om u een beeld te geven. Wij plaatsen uw vrijstaande woonhuis, casco gebouwd (buitenwanden, binnenwanden, verdiepingsvloer en dak (excl dakbedekking) vanaf EUR 79.500,- incl btw en plaatsing in geheel Nederland!!

Vrijstaand woonhuis -de Luxe

Dit vrijstaande woonhuis is standaard ruim opgezet en kan op vele manieren worden ingedeeld. Bij de indeling op de site vind u drie slaapkamers op de 1e verdieping, evenals de badkamer. Op de begane grond vind u een hal, separaat toilet, een ruime keuken en grote woonkamer. Onze standaard indeling vind u op onze site terug. Maar u kunt ook uw eigen indeling maken. Dit woonhuis is zeer praktisch van opzet en wordt voor een groot deel in onze werkplaats prefab in elkaar gemonteerd. Uw woonhuis wordt zeer goed geisoleerd en kan binnen 3-4 dagen worden opgebouwd.

Vrijstaand woonhuis -de Luxe- is een vrijstaand woonhuis, waarbij het huis ruimer van opzet is als het standaard woonhuis. De indeling van dit woonhuis kunt u verderop terugvinden, evenals de exacte beschrijving en prijsstelling.

Hieronder ziet u enkele foto´s van dit type woonhuis. De foto´s komen niet geheel overeen met de tekening, maar is slechts om u een beeld te geven. Wij plaatsen deze casco woning al vanaf EUR 87.500,- incl BTW en plaatsing in geheel Nederland!!

Moderne woonhuizen

Uiteraard bouwen wij ook moderne, eigentijdse, en door uzelf ontworpen, woonhuizen. U kunt denken aan een Schuurwoning of Notariswoning. Mail ons uw ontwerp en wij sturen u vrijblijvend en kosteloos een prijsindicatie toe voor de casco opbouw!